L’empresa familiar deixa els seus locals de Perpinyà, que eren massa petits, per establir la seu social i la unitat de producció a Toluges (el 1970) sobre un terreny de deu mil metres quadrats.
   L’empresa familiar deixa els seus locals de Perpinyà, que eren massa petits, per establir la seu social i la unitat de producció a Toluges (el 1970) sobre un terreny de deu mil metres quadrats. L’empresa familiar deixa els seus locals de Perpinyà, que eren massa petits, per establir la seu social i la unitat de producció a Toluges (el 1970) sobre un terreny de deu mil metres quadrats. La BRASSERIE MILLES instal.la l’administració i la base logística a Canoes (el 1974) en un espai de 40.000 m². L’empresa agafa a partir d’aquell moment una dimensió nova, sobretot perquè el vi (el 1972), el cafè (el 1978) i l’alcohol ( el 1989) vénen a completar una gamma molt extensa de productes.

La BRASSERIE MILLES esdevé embotellador d’ORANGINA per a Espanya i distribuidor exclusiu de la marca per a Catalunya i Balears (el 1996).

L’empresa catalana obté l’embotellament de la marca PEPSI-COLA (el 1997).

La BRASSERIE MILLES esdevé l’ambaixador per al sud de França de la cerveseria Cruzcampo (Grup Guiness), primer grup cerveser espanyol (el 1998). Al mateix any, l’empresa familiar es llança a la comercialització de la SEMILLANTE (l’aixerida), aigua de font catalana.

BRASSERIE MILLES, la passió intacta.